Marthine Dæhli Unnerud

15. nov.| Landbruksaften - en kveld for fellesskap og fremtid

❤lig velkommen til en spesiell aften dedikert til landbruket: en kveld for fellesskap og fremtid. Dette arrangementet er en anledning til å samle kollegaer og naboer til en meningsfull opplevelse, og en mulighet til å reflektere over viktige temaer som angår landbruket i dag.

Dato: 15. november
Tid: Kl. 18.30. 
Sted: Geiteberg Kulturbruk, Myraveien 142, 1825 Tomter, Norge
Servering: Det blir servert varm mat og noe godt til kaffen, og påmelding er derfor bindende

Du trenger ikke være kunde av Askim & Spydeberg Sparebank for å delta.

Agenda for kvelden✨

1️⃣ Christian Anton Smedshaug
Daglig leder i Agri Analyse. Tema: Analyse og refleksjoner om globale forsynings-utfordringer i dag og mot 2050. I tillegg vil vi få høre om status og utfordringer i Norge.

2️⃣ Geir Gjønnes m/flere
Musikkinnslag. Geir kan mer enn å stelle ku og drive Holden gård – Geir med flere kommer og underholder med låter fra albumet hans.

3️⃣ Håkon Marius Kvæken
Ammeku-bonde fra Løten med snakketøyet i orden og engasjementet på plass for Norsk Landbruk. Håkon Marius har gode refleksjoner på hvordan det er å være gårdbruker i dag.

Marthine Dæhli Unnerud, landbruksrådgiver i Askim & Spydeberg Sparebank, og Kristin Thonerud, leder av Fellesutvalget for bondelagene, vil lede diskusjonene og sørge for en engasjerende kveld.

Vi vil oppfordre deg til å ta med en nabo som kan ha nytte av å delta og nyte "ny luft". Denne kvelden er en flott anledning til å bygge fellesskap.

Meld deg på

NB! Grunnet bevertning er påmeldingen bindene, og påmeldingsfrist er satt til mandag 6. november.

Håper vi sees😀