Rådgiver i åkeren

Lån til landbruk.

Vi kan tilby...

  • konkurransedyktig rente
  • inntil 30 års nedbetalingstid
  • inntil 5 års avdragsfrihet

Nedbetalingslån til landbruket er en finansieringsløsning som tilbys spesielt til de som eiere av en landbrukseiendom som er konsesjonspliktig. Dette lånet gir deg muligheten til å låne en bestemt sum penger og tilbakebetale det over en avtalt periode.

Her har du mulighet til å velge mellom annuitetslån (som har faste terminer(*)) og serielån (som har synkende terminer(*)). Vi kan belåne inntil 85% av verdien på eiendommen.

(*) Dette er forutsatt en uendret rente i låneperioden.

Dette gir deg nødvendig kapital til å investere i din landbruksvirksomhet. Du kan bruke lånet til å kjøpe nytt utstyr, utvide driftsbygninger, investere i teknologi eller gjennomføre andre viktige investeringer som bidrar til vekst, bærekraftig utvikling og effektivitet.

Vi kan tilby inntil 30 års nedbetalingstid inkl. inntil 5 års avdragsfrihet. Det gjør at du kan velge en tilbakebetalingsperiode som passer dine økonomiske forhold og den avskrivningsperioden du velger på det du investerer i.

Fleksibilitet og forutsigbarhet.

Ved å velge et nedbetalingslån får du en forutsigbar lånestruktur. Du vet nøyaktig hvor mye du må betale hver måned, og hvor lenge tilbakebetalingsperioden varer. Dette gjør det enklere for deg å planlegge og budsjettere for din gårdsdrift.

I tillegg har du også mulighet til å velge en rente som er fast eller flytende. Med et fastrentelån får du en fast rente gjennom hele avtaleperioden. Dette betyr at du kan forutsi nøyaktig hvor mye du vil betale i renter, noe som gir deg økonomisk forutsigbarhet. Dette er ofte å se på som en forsikring mot renteøkninger i perioden. Men det er viktig at du heller ikke får gleden av en evt. rentenedgang. Les mer om fast eller flytende rente.

Landbruksteamet

Snakk med oss.

Ved å velge et nedbetalingslån til landbruket kan du få den nødvendige finansieringen du trenger for å styrke og utvikle din gårdsdrift på en måte som passer dine økonomiske behov og mål. Ta kontakt med oss i dag for å utforske dine muligheter, og finne det beste lånet for din landbruksvirksomhet.