Traktor

Vi har besøkt årets ammekuprodusent

Et kundebesøk i idylliske Enebakk - helt nede ved Øyeren.

Tidligere i uken var vår forsikringsansvarlig Linda og kunderådgiver Petter hos vår kunde på Torshov gård i Enebakk. En familie på 4, to voksne og to barn.....og 120 dyr totalt da. Kyr, kalver og ungdyr. I tillegg til ammekuprodusent driver de vanlig gårdsdrift, hvor våronna nå er straks i gang. 

Jørgen og Camilla Torshov som driver gården, viste stolt frem prisen for "Årets ammekuprodusent 2022". Utrolig stolte var de - og det forstår vi.

Ellers vil vår kunderådgiver Petter fortelle etter møte, at Jørgen og Camilla er utrolig engasjerte og innovative. De tar fort i bruk ny teknologi, og opptatt av en rød tråd i all produksjon på gårdsdrifta. Det er utrolig interessant og spennende å se hva våre kunder har fått til. Det gjør oss stolte som lokalbank, at vi får være med på denne reisen.

Jørgen forteller oss om Karbon Agro. Det er et driftssystem der jordhelse har fokus. Det består av minimal jordarbeiding, kontinuerlig plantedekke og variert vekstskifte. Dette gjør at ammekua har en viktig rolle hos oss, sier Jørgen. "Det at en ammekuprodusent, midt i et kornområde kan gjøre det så bra er veldig gøy og alle de gamle innmarksbeitene vi kan utnytte, som ellers står ubrukt, er en del av grunnlaget for resultatene vi har oppnådd", sier Jørgen.

Linda og Petter, setter utrolig pris på slike kundebesøk. "Å sitte ved kjøkkenbordet, og ta seg tid til en prat, gir oss glede og motivasjon i arbeidet vårt", uttrykker Linda. 

De takker ammekuprodusent Torshov for at de kunne komme på besøk og ønsker de lykke til med våronna.

#Lokalbanken siden 1859

Gårdsbesøk

Gårdsbesøk