Bankansatt former hendene som hjerte

Du blir ivaretatt - akkurat som før.

Hvor ser jeg mine produkter i Eika nå?

Fra 25. oktober gikk vi inn i en ny bankallianse. Det betyr at vi har fått nye produktleverandører. Har du derfor produkter i Eika Forsikring, Eika Kapitalforvaltning, Eika Boligkreditt og/eller Eika Kredittkort - opprettholdes dette. Ønsker du å se saldo og bevegelser vedr disse produkter går du inn her:

  www.eika.no (logg inn i høyre hjørnet)

Når det gjelder ditt Eika kredittkort, ser du også dette ved å logge deg på www.eika.no - men du kan også laste ned appen: Mitt kort. Da ser du alt av saldo, bevegelser, pin og overføringer m.m. Siden vi fortsatt har kredittkortet fra Eika (men vi bytter navn til LBkredittkort) - anbefaler vi deg å laste ned appen: Mitt Kort. 

Din faste rådgiver!

Ønsker du å fortsatt få gode råd for ditt behov - anbefaler vi deg å bli med oss, og endre forsikringene dine til Frende Forsikring, og flytte sparingen til Norne Securites. Da kan vi fortsatt hjelpe deg når du trenger det. 

Vi har blitt en frende - bli en frende du også!

Vi har nå inngått nytt samarbeid på forsikring - Frende Forsikring. Forsikringsselskapet med svært konkurransedyktige priser, og samtidig vunnet best-i-test priser flere år på rad. Vi bistår deg gjerne med gode råd og løsninger tilpasset ditt behov, men for å gjøre dette - må du bli en frende også.  

Bli med oss til Norne!

Når det gjelder sparingen din i Eika Kapitalforvaltning - anbefaler vi deg at du gir oss ditt samtykke for å flytte dette over til Norne Securities. Du vil fortsatt beholde de samme fondene, selvom du flytter. Da kan vi hjelpe deg med gode spare- og investeringsråd senere. 

Hvorfor gjør vi dette?

Vi ønsker å være Lokalbanken (med stor L). Vi ønsker å skape lokale arbeidsplasser, vi ønsker å være en bank som holder dørene åpne for folk som ønsker å komme for en prat. Vi ønsker å legge mest mulig av vårt overskudd tilbake til lokalsamfunnet. Vi ønsker å være her for deg og lokalsamfunnet. 

Dette er en utrolig spennende reise - vi håper du blir med oss.

Takk for at du er vår kunde.