Et grønt skifte, også i sparingen

 

Markedsoppdatering fra vår egen sparespesialist, Trond Rennemo

Verden og samfunnet rundt oss er i konstant endring. En av de tydeligste trendene de siste årene har vært fokuset på hva vi skal leve av etter oljen, og hvordan vi skal få til et grønt skifte. Strømkrisen i fjor høst og krigen i Ukraina har for alvor satt fokus på hvordan vi skal få fart på omstillingen, øke produksjonen av fornybar energi og redusere avhengigheten av olje/gass, særlig i Europa.

Slike langsiktige «mega-trender» er viktige å fange opp når man sparer langsiktig. Utfordringen er ofte å finne riktige investeringer som fanger opp slike trender på en god og lønnsom måte. Hvilke aksjer eller fond skal man velge ? Gjennom vår fondsleverandør Norne Securities kan vi tilby både brede markedsfond, fond som investerer innenfor mer spesifikke bransjer, eller temaer som for eksempel grønn energi."


Sparespesialist Trond

Flytt sparingen din til Norne

Snakk med din rådgiver, eller registrer deg som sparekunde ved å klikke på knappen nedenfor, og få tilgang til spareroboten vår. Da får du hjelp til å finne ut hva som passer for akkurat deg når det gjelder både spareprodukt og risiko.