Ungt par

Aktiv Total (fra 34 år)

Vi er lokalbanken som ønsker å være der for deg, i oppturer og nedturer. Vårt mål er å gjøre små og store drømmer til virkelighet, og skape et levende og aktivt lokalsamfunn. Hva kan vi gjøre for deg?

Bli kunde

En fast rådgiver som bryr seg

Som kunde i lokalbanken Askim & Spydeberg Sparebank har du en  fast, serviceinnstilt rådgiver med lokalkunnskap, som tar raske beslutninger og som bryr seg, både om deg som kunde og lokalsamfunnet. Vi er med deg gjennom hele livet, i opp- og nedturer. Om du er ung, skal gifte deg, få barn, blir gammel - da får man ofte spørsmål, hvor det er godt å ha noen å snakke med. Hos oss møter du ikke roboter - vi er mennesker med følelser. 

Kontakt din rådgiver

Mette Lise med kunde
Spareteamet

De råeste innskuddsrentene i IØ og Follo

Som kunde hos oss har du tilgang til Indre Østfolds og Follos råeste innskuddsrenter. Vi har kompetente rådgivere i banken som gjerne hjelper deg med ditt sparebehov. Klikk på knappen nedenfor for å se spareteamet vårt, samt deres kontaktopplysninger.

Kontakt spareteamet
Ungdom på sykkel

Vi gir tilbake til lokalsamfunnet

Takk for at du er kunde hos oss. Sammen skaper vi et trygt og aktivt lokalsamfunn. Vi handler lokalt, bidrar til lokale arbeidsplasser og støtter lag og foreninger. Siden 2015 har våre to sparebankstiftelser gitt bidrag til allmennyttige formål, samt hatt som mål å utøve et langsiktig og stabilt eierskap i Askim & Spydeberg Sparebank.  Sparebankstiftelsen Askim

Visa Classic

Visa Classic er kortet for deg som er 18 år eller eldre. Det kan brukes til kontaktløs betaling ("tapping") samt til netthandel.

Bankkort

Hyttedrøm i skogen

Hva drømmer du om?

Ønsker du å kjøpe deg en ny bolig, bygge drømmehuset eller kanskje kjøpe en hytte? Søk om lån hos oss, og gjerne digitalt om du vil. Du kan også kontakte rådgiveren din, som sammen med deg vil se på mulighetene for et lån du kan leve godt med, og eventuelt legge planer for hvordan du kan nå drømmen din.

Eldre dame med ipad

Pensjonssparing

Pensjon er den inntekten du får når du slutter å jobbe. Det du bør ta stilling til, er hva du ønsker å få i inntekt når du blir pensjonist.

I gjennomsnitt så halverer nordmenn inntekten sin den dagen de blir pensjonister. Er du klar for det?

Les om fondssparing
Bestefar leser

Forsikring

Frende, forsikring som er like lett og god som bestefar.

 Akkurat den dekningen du trenger, raske oppgjør  og prisvinnende kundeservice

 

Besøk nettbutikken vår
To hender som holder

Fremtidsfullmakt

Dersom du oppretter en fremtidsfullmakt, kan du bestemme at noen du stoler på, skal ta vare på interessene dine den dagen du ikke klarer det selv.

Trenger du hjelp til å opprette fremtidsfullmakt?
Sammen med vår partner, Justify, gjør vi det enkelt og rimelig å få på plass juridiske dokumenter. Løsningen er selvbetjent, lett å bruke og alt blir sikret av advokater.

Kom i gang med fremtidsfullmakt