Follo-team

Vårt Follo-team

Vi er stolte av å være den eneste nære og personlige lokalbanen i Follo. Siden 2001 har vi vært banken med åpne dører og med mennesker som bryr seg om sine kunder. Vi tar gjerne en prat med deg hvis du ønsker å bytte til oss.

Våre rådgivere

Bankansatt

Margrete G. Rotnes

"Jeg brenner for å hjelpe førstegangskjøpere inn på boligmarkedet, og er takknemlig for å jobbe i en bank som setter kundens behov først".

Kunderådgiver lån og forsikring

Tlf: 41 27 03 06
Send e-post
Rådgiver

Bjørnar Jønsberg

"Å kunne hjelpe kunder med å finne løsninger, realisere drømmer og skape en god relasjon er en av grunnene til at Bjørnar valgte lokalbanken som sitt arbeidssted."

Autorisert Finansiell Rådgiver

Tlf: 91 39 57 89
Send e-post

Lene Stein Berg

"Å være den lokalbanken som genuint bryr seg om kundene sine, og som gir de en sjanse til her i livet, gir mening med jobben min".

Autorisert Finansiell Rådgiver

Tlf: 93 49 53 33
Send e-post
Britt Haneborg

Britt Haneborg

"Jeg blir så glad hver gang kundene kommer inn døra her, og får den hjelpen de trenger - som de ikke kan få andre steder".

Autorisert Rådgiver

Tlf: 95 90 02 78
Send e-post

Knut Hovel Heiaas

"Å være en solid bank i en by med et så stort potensiale med tanke på vekst og kort vei til Oslo - det finnes ikke noe bedre sted enn dette".

Avdelingsbanksjef Follo

Tlf: 95 02 95 95
Send e-post

Morten Berger

"Å jobbe i lokalbanken som gir så mye tilbake, både av midler til lag og foreninger, men også det å kunne hjelpe de eldre, viser at vi er Lokalbanken med stor L."

Autorisert Finansiell Rådgiver

Tlf: 95 88 89 71
Send e-post

Trine Sæter

"Når man bor i Nordre Follo og jobber i Nordre Follo, så møter man kundene på butikken og på treningssenteret. Det er alltid så hyggelig".

Autorisert Rådgiver

Tlf: 97 60 35 02
Send e-post

Tron Jarle Olsen

"Jeg har jobbet med forsikring i nesten hele mitt liv, og det å jobbe i lokalbanken i tillegg, som har kunden i fokus til enhver tid, er jo helt fantastisk".

Autorisert Forsikringsrådgiver

Tlf: 90 72 64 07
Send e-post
Icon for ansatte

Marianne Helland

"Den nærheten til kunden du får når man jobber i en lokalbank, er det som sitter mitt hjerte nærmest", ikke alle finner svarene på nett - da er vi gode å ha".

Finansiell Rådgiver

Tlf: 92 28 58 95
Send e-post