Anne Lindmo

Kvinnekveld 2024

  • Eksklusivt arrangement for våre kvinnelige kunder, i følge med ei venninne✨

Året er 2024, og selv om vi har beveget oss langt på veien mot likestilling, erkjenner vi at vi fortsatt har et stykke å gå. Like muligheter og rettferdighet for alle er en reise som krever kontinuerlig innsats og engasjement.

Fjorårets kvinnekveld på Kulturhuset ble en suksess!
Med over 400 kvinner i salen, belyste vi viktige temaer innen forsikring og sparing, og oppfordret kvinner i vårt lokalsamfunn til å ikke sette bort administrasjonen av egen økonomi.

Derfor ønsker vi i Askim & Spydeberg Sparebank å invitere våre kvinnelige kunder til en ny inspirerende og lærerik aften på Askim Kulturhus, fylt med interessant innhold. Her vil blant annet våre fageksperter snakke mer om viktigheten av å ta styringen selv. Sammen med den folkekjære journalisten og programlederen Anne Lindmo, gir vi deg påfyll med kunnskap, selvtillit og «Mot til å lykkes».

Påmelding

Arrangementet er nå fullbooket. 

Når?📅

11. april kl 18:00. Dørene åpner kl 17:30. Programmet varer i ca 2 timer (inkludert pause). I tillegg vil Røwdes Kulturbar holdes åpen for mingling utover kvelden.

Hvor?🌍

I storsalen på Askim Kulturhus.

Pris?👛

Gratis for våre kunder (+ ei venninne, uavhengig av bankforbindelse).

🥂🍢Vi byr på forfriskninger i form av enkel matservering og noe godt i glasset.
I tillegg trekkes det ut en heldig vinner av fondsandeler til kr 5.000,- i Norne. 

Selv om arrangementet er forbeholdt våre kunder, oppfordrer vi deg til å ta med ei god venninne, et familiemedlem eller en nabo som kan ha glede og nytte av å delta – uavhengig av bankforbindelse. Minner om at dette er et arrangement for kvinner❤


Kvinnekveld

Økonomisk ubalanse mellom kvinner og menn

Som bank er det viktig for oss å ta stilling til denne ubalansen for å kunne bidra til å jevne ut det økonomiske gapet. Målet vårt å skape en mer rettferdig og inkluderende investeringsarena for alle, uavhengig av kjønn! Så, hvorfor er det slik at menn ofte tar mer risiko enn kvinner?👀