Innboforsikring i Frende ung

Er du mellom 18 og 30 år og skal flytte hjemmefra? Med en god innboforsikring har du økonomisk trygghet om det skulle skje noe med tingene dine. 

Innboforsikringen i Frende ung er en del av en supergrei forsikringspakke som inneholder reise-, innbo- og ulykkesforsikring.

Hvis du har kjøpt bolig eller leier, vil innboforsikringen sikre alle eiendeler som ikke er fastmonterte på adressen din. Eksempler på hva som dekkes er møbler, elektronikk, klær og sportsutstyr, spillkonsoller, og mye mer. Forsikringen dekker brann og vannskader, tyveri og naturskader, og skader knyttet til uhell i tillegg.

Fordeler med innboforsikring i Frende ung-pakken:

-Alt du eier opp til 600 000 kroner
-Skadedyrbekjempelse
-Hjelp ved ID-tyveri og nettmisbruk
-Sykkelforsikring inkludert
-Kun 1500 i egenandel

Uhellsdekning og bytte av mobilskjerm inkludert
Alle kan være uheldige iblant. Hvis TV-en knuser i flytteprosessen, eller du søler på dine AirPods med et uhell, sørger vi for at de enten blir reparert eller erstattet. Er skaden på under 5000 kroner i løpet av året, betaler du heller ingen egenandel. Bytte av en knust mobilskjerm vil derfor gjerne være dekket gratis. Hvis skaden likevel koster mer enn 5000 kroner, har du Norges laveste egenandel på kun 1500 kroner.

Lurt å vite om innboforsikring i Frende ung:

Innboforsikringen i ung-pakken gjelder kun på den folkeregistrerte adressen din. Hvis du som student er folkeregistrert hos foreldrene dine, er du vanligvis dekket av deres innboforsikring. Dette anbefaler vi at du sjekker.

Hvem passer Frende ung for?
Forsikringen Frende ung passer unge voksne og studenter i etableringsalder uten barn. Du kan velge mellom å forsikre deg selv eller deg og samboeren din.

Få pris på Frende ung her

Finn din rådgiver her