Reiseforsikring i Frende ung

Er du mellom 18 og 30 år og skal ut på eventyr? Med en god reiseforsikring er du sikret på fritidsturer i både Norge og utlandet.

Reiseforsikringen i Frende ung er en del av en supergrei forsikringspakke som inneholder reise-, innbo- og ulykkesforsikring. 

Forsikringen gjelder fra du går ut av døren hjemme. Blir mobilen din stjålet på bussen eller du skader deg under storbyferien, er det reiseforsikringen som hjelper deg.

Reiseforsikringen Frende ung har ingen øvre grense for utbetaling på medisinsk behandling, og dekker tapt bagasje, avbestilling og hjemtransport ved sykdom eller ulykke. Det kaller vi ubegrenset forsikringssum.

Fordeler med reiseforsikring i Frende ung-pakken

- Gyldig inntil 75 dager på reise
- Ingen egenandel
- Gratis digitale legetimer med norske leger
- Kompensasjon for tapte feriedager ved sykdom

Lurt å vite om reiseforsikring i Frende ung
Reiseforsikringen i Frende ung-pakken gir ikke dekning for studenter som bor i utlandet. Hvis du skal flytte ut av landet for å studere anbefaler vi studentforsikring fra ANSA. Er du under 21 år, kan det også være lurt å sjekke om du kanskje er dekket av dine foreldres reiseforsikring.

Hvem passer Frende ung for?
Forsikringen Frende ung passer unge voksne og studenter i etableringsalder uten barn. Du kan velge mellom å forsikre deg selv eller deg og samboeren din. Les mer om Frende ung her.

Få pris på Frende ung

Finn din rådgiver her